Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 30 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που την παραλάβετε.Σε κάθε περίπτωση επιστροφής προιόντων ή χρημάτων ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΣΤΕ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΞΤΡΑ ΧΡΕΩΣΗ. Οι επιστροφές και οι αλλαγές καλύπτονται ολοκληρωτικά απο την raphaelkids.com

Για την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης, έχετε υποχρέωση να μας ενημερώσετε εγγράφως και να μας στείλετε το αίτημα σας στο mail μας: 

raphaelkids ( @ )gmail.com

Υποχρεούστε να αποστείλετε το προϊόν στην άρτια κατάσταση στην οποία το παραλάβατε χωρίς δηλαδή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία του και επιβεβαιώνοντας ότι δεν έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις του προϊόντος.

Επιπλέον, οφείλετε να συμπεριλάβετε την απόδειξη λιανικής πώλησης, ταυτόχρονα με την υποβολή της δήλωσης υπαναχώρησης που περιέχεται στο «έντυπο επιστροφής».

Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο μέσω αποστολής με μεταφορική εταιρεία (κούριερ) και μόνο κατόπιν έγκρισης της raphaelkids.com.