ΜΕΣΩ ΚΑΡΤΩΝ
Ένας εναλλακτικός τρόπος πληρωμής με την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα. Χρησιμοποιούμε ποιστοποητικό ασφαλείας SSL και μπορείτε να στείλετε τις πληρωμές σας για αγορές προϊόντων μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος raphaelkids.com με ασφάλεια, χρησιμοποιώντας μια πιστωτική ή χρεωστική  κάρτα. Όταν επιλέγετε την κάρτα ως μέθοδο πληρωμής, ανακατευθύνεστε στην ιστοσελίδα της Eurobank, μέσω της οποίας μπορείτε να ολοκληρώσετε με ευκολία την παραγγελία σας.

ΜΕΣΩ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ

Μπορείτε να κάνετε απευθείας κατάθεση στα παρακάτω στοιχεία:

ΙΩΣΗΦΙΔΟΥ ΝΙΚ. ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

Eurobank – IBAN: GR8802606180000210200295001

Alpha Bank – IBAN: GR5001401970197002320000716

Σημαντικό: Στην αιτιολογία της κατάθεσης θα πρέπει να αναγράφετε και τον αριθμό παραγγελίας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Σε περίπτωση κατάθεσης του ποσού από άλλη τράπεζα πέραν των συνεργαζομένων απαιτείται διάστημα 2-3 ημερών (ανάλογα τον Τραπεζικό οργανισμό) μέχρι να εμφανιστεί το ποσό της κατάθεσης.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
Αντικαταβολή είναι η πληρωμή μέσω της εταιρείας Courier που θα σας φέρει το πακέτο όπου μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά. Η υπηρεσία της Αντικαταβολής χρεώνεται +2.00€ απο τις εταιρείες Courier ανεξαρτήτου βάρους και συνολικής αξίας της παραγγελίας.

Σημαντικό: Για αποφυγή χρέωσης της αντικαταβολής, σας προτείνουμε να επιλέξετε τον ηλεκτρονικό τρόπο πληρωμής μέσω Κάρτας όπου είναι εξίσου ασφαλής τρόπος και σίγουρος.